Loading...
Food 2017-05-08T23:59:03+00:00

SMULLEN

Wie vroeger een festival bezocht, had als optie voor een maaltijd vaak alleen de keuze tussen hamburgers, frieten en/of loempia’s. Was er meer? Daarnaast was ook de kwaliteit vaak ondermaats.

Gelukkig zijn festivals meer geworden dan concerten in de openlucht, het zijn plaatsen waar de bezoekers worden ondergedompeld in een totaalbeleving.

Ook Hilversum Alive zorgt er dit jaar weer voor dat alles, van de programmatie en de randanimatie tot ook vooral het eten waarvan u kunt smullen, tot in de puntjes wordt verzorgd.

Smakelijk Kerkbrink

Dit jaar worden de lekkere happen op de Kerkbrink wederom verzorgd door Luno Kitchen.

Biologisch, ambachtelijk en creatief maar vooral erg lekker!!! Het heerlijkste eten uit de, speciaal voor Hilversum Alive opgebouwde, buitenkeuken. En… daarin mag ie natuurlijk niet ontbreken… The Big Green Egg BBQ.

Resultaat: Hemelse hotdogs, de superlekkerste scharrelkip saté, honderd procent heerlijk hamburgers en natuurlijk de beste bites & borrelhapjes.

En in kader van `Food for the body is not enough. There must be food for the soul´ is de (muzikale) programmering ook dit jaar weer swinging, soulfull, sensational en soms zelfs sexy.

.

Podium info hier

MmmmMarktplein

Hij is er al weer even klaar voor, ons nieuwe Marktplein! Het vernieuwde Marktplein leent zich natuurlijk uitermate goed voor events. Wat dacht je bijvoorbeeld van een citybeach?

Foodhall Mout rolt er de nodig keukens bij en het feest kan beginnen. Natuurlijk muzikaal omlijst met de fijnste artiesten. Wat dacht je bijvoorbeeld van zaterdag headliner: Hans Dulfer met band.

.

PROGRAM COMING SOON

Food & wine on the biersteegplein

De titel zegt eigenlijk al (bijna) genoeg! Bijna… want laten we de muziek zeker niet vergeten. Kleine intieme concerten en optredens van singer-songwriters omlijst dus met de heerlijkste happen verzorgt door Bistro Vos en restaurant Puur Smaeck.

Psst… er is natuurlijk ook wel een biertje verkrijgbaar hoor. 😉

.

PROGRAM COMING SOON

Kei lekker brunchen

De Hilversum Alive Lazy Sunday brunch bij De Kei kan natuurlijk niet beter dan met Johnny Rosenberg en het Rosenberg Trio.

De brunch van dit weekend! Met top entertainment en dat voor slechts €27,50 per couvert.

Zondag 25 juni aanvang 12.00 uur. Vergeet niet te reserveren, de kans is groot dat er anders geen plek meer is!

CHECK HIER ALLE PODIUM INFO
Food for the body is not enough. There must be food for the soul.

Wine improves with age. The older I get, the better I like it.

And those who were seen dancing thought to be insane by those who could not hear the music.